Subministraments agraris

Tot el necessari al teu abast

Fitosanitaris, pinsos, eines, adobs, gasoil... Cellers Domenys disposa d’una important àrea dedicada a proporcionar tot tipus de subministraments al pagès. És al magatzem central de la cooperativa, i als punts de distribució de cada entitat que integra Cellers Domenys, on es venen tot aquests tipus de productes.

Fitosanitaris per a la vinya, per als oliverars, per a arbres fruiters, per a cereals i per a l’horticultura. Els tractaments i l’època de l’any per a la millor aplicació d’aquests productes els estipula l’ADV (Associació de Defensa Vegetal) a la qual la cooperativa està integrada. Un tècnic de l’associació controla, informa i aconsella del moment per a la correcta aplicació de fitosanitaris i dels productes recomanats.

L’assortiment de productes i marques és àmplia gràcies als contactes que es mantenen amb importants indústries químiques. El subministrament de gasoil té importants avantatges: s’entrega la comanda a domicili per a major comoditat de socis i clients, a la vegada que s’obté un preu més competitiu. Amb millors avantatges encara, Cellers Domenys ofereix preus molt competitius en pneumàtics, bateries i altres recanvis per a la maquinària.