Assegurances

Màxima seguretat per a les collites

La cooperativa Cellers Domenys gestiona un ampli ventall d’assegurances per cobrir totes les necessitats dels socis de manera integral. La Central d’Assegurances d’ActelGrup, especialista en temes agraris, és el vincle de la cooperativa amb un gran nombre de companyies asseguradores per a la formalització de tot tipus de contractes.

Aquestes assegurances compten amb la certificació de qualitat ISO 9001:2000 i destaca la seva especialització en l’àmbit agroalimentari. Entre elles, assegurances contra les gelades i la pedra per a la vinya, contra la pèrdua de la producció de les oliveres i arbres fruiters o contra la pedra i els incendis per als cereals. L’equip de professionals de la cooperativa, assessora i gestiona eficaçment aquestes assegurances per evitar riscos en les collites dels pagesos.

A més, per a una cobertura integral dels socis cooperativistes s’ofereixen assegurances per a maquinària agrícola, vehicles, granges, naus, empreses, responsabilitats civils, assegurances de vida, d’accidents, salut…