Secció de credit

Compromís amb les persones i el territori

La Secció de Crèdit de Cellers Domenys ofereix productes i serveis a tots els seus socis i clients des de 1917, any de la fundació de la cooperativa i de la secció de crèdit. Aquest òrgan, solidari a la cooperativa, gestiona els estalvis dels socis i clients i també els ofereix finançament, desenvolupant així les tasques pròpies d’una secció de crèdit.

La Secció de Crèdit de Cellers Domenys és un referent entre les altres seccions de crèdit catalanes i, avui dia, és una entitat pionera en la instal·lació caixers automàtics a les diferents seus on hi ha secció. El lideratge d’aquesta entitat d’estalvi el reforça un ampli ventall de serveis que s’ofereixen tant en operacions d’actiu com en operacions de passiu.

Entre les diferents tasques que es realitzen des de la secció hi ha els convenis amb altres entitats financeres per a l’ampliació de la cartera de productes i serveis. També s’estudien fórmules per trobar productes cada dia més personalitzats als interessos de socis i clients.

L’agilitat en la gestió, l’assoliment de nivells de qualitat en els productes i serveis que s’ofereixen i l’esforç diari al servei de la comunitat local i de l’entorn dels pobles on Cellers Domenys té presència, posicionen la Secció de Crèdit com una entitat sòlida, amb perspectives de creixement futur i amb una clara vocació de servei personalitzat.