Les Agrobotigues Domenys

Agrobotigues Domenys: productes de qualitat de cooperatives catalanes

Les Agrobotigues Domenys comercialitzen i promocionen productes de qualitat de cooperatives catalanes: aliments d’origen 100% natural, amb la màxima garantia alimentària, elaborats a Catalunya i que reivindiquen la preservació del territori.

Des dels vins del Penedès a l’arròs del Delta, des de l’oli de Siurana als formatges del Pirineu, i des dels embotits de Vic a la mel del Perelló. Entre els productes a la venda destaquen:

  • Vins i caves
  • Olis
  • Formatges i làctics
  • Carns i embotits
  • Fruits secs
  • Pa i pastisseria

Vins, caves i olis de producció pròpia

Les Agrobotigues Domenys també comercialitzen els productes que s’elaboren a les instal·lacions de la cooperativa. Entre ells destaquen els vins blancs, rosats i negres de Cellers Domenys: productes d’alta qualitat fruit de les varietats de raïm emprades per a l’elaboració d’aquests productes. Vins i caves que s’emmarquen en quatre dels màxims estàndards de qualitat vitivinícola: la Denominació d’Origen Penedès, la Denominació d’Origen Conca de Barberà, la Denominació d’Origen Cava i la Denominació d’Origen Catalunya.

Les agrobotigues també posen a disposició dels clients l’oli d’oliva verge que neix a les terres dels pagesos de Cellers Domenys. Fruit de la varietat d’oliva arbequina, predominant i conreada amb cura, ens dóna un oli ideal per amanides, carns a la brasa, salses fines, alliolis... Or líquid per a una Denominació d’Origen vastament reconeguda: Siurana.

Vine a conèixer-nos! 

Sant Jaume dels Domenys

Prat de la Riba, 3

977 67 77 82

Blancafort

Plaça del Sindicat, s/n

977 89 21 15

Rocafort de Queralt

Avinguda Catalunya, 35

977 89 82 50

Pira

Avinguda Arnau de Ponç, 16

977 88 70 07