Domenio Vitis

La plataforma per al control tècnic de la vinya

Cellers Domenys, en la seva constant aposta per la innovació, ha desenvolupat, en col·laboració amb la software factory Click S.C.C.L., el primer i més complet programa informàtic de gestió integral de la vinya, “des de la vinya”. Una eina que permet controlar globalment, amb un smartphone o una tablet amb connexió de dades, tots els processos que intervenen en el desenvolupament de les vinyes i dels seus fruits: des del camp fins a l’entrada al celler.

Aquest projecte és una iniciativa pionera al sector que respon a un dels punts més importants del full de ruta marcat per Cellers Domenys en la seva gestió vitivinícola: dotar d’eines als socis de la cooperativa, i de retruc al sector, que permetin garantir una producció de màxima qualitat.

Aquesta plataforma és, en bona part, una eina per realitzar una gestió més tecnificada i rigorosa de les vinyes d’organitzacions productores de vins i caves. Un software que desplega el seu ampli potencial funcional en les tasques de gestió i control tècnic al camp.

Domenio Vitis permet el control exhaustiu de les parcel·les de producció de raïm de manera més eficient per tal d’obtenir una matèria primera de la màxima qualitat. A més, Domenio Vitis permet minimitzar l’ús de productes agroquímics i optimitzar els mètodes de producció, amb una integració global dels recursos disponibles.