L'activitat transformadora

Una indústria del segle XXI

Cellers Domenys és una indústria agroalimentària de primer nivell, en la que la qualitat dels productes elaborats i el servei als clients en són l’emblema. L’activitat transformadora que duu a terme la cooperativa, en els diferents cellers de l’entitat (Sant Jaume dels Domenys, La Bisbal del Penedès, Blancafort, Rocafort de Queralt, Pira i Rodonyà), és un procés que compta amb tots els controls tècnics i sanitaris normatius.

En aquest sentit, l’organització treballa amb esforç per garantir uns productes de qualitat i amb la total traçabilitat i seguretat alimentària que requereixen els organismes oficials. Tots els processos de producció que es desenvolupen als cellers de l’entitat estan exhaustivament supervisats pel Departament Tècnic de la cooperativa. Un rigor tècnic fonamental per aconseguir una producció vinícola òptima per a cada varietat de raïm.

A més, Cellers Domenys compta amb diferents espais dissenyats exclusivament per a la producció de vins i caves: amb potents premses automatitzades i tines d’alta capacitat d’emmagatzematge. Des de l’entrada del raïm, als tecnificats cellers de l’organització, fins a la fermentació i vinificació en tines d’acer inoxidable, els vins segueixen un conjunt de processos de control a fi d’elaborar uns productes excel·lents.