Turisme i enoturisme

Un viatge de la costa a l’interior

Recórrer els indrets més recòndits del Baix Penedès, La Conca de Barberà i l’Alt Camp és una experiència única. Descobrir espais naturals de belleses altament singulars, de la costa mediterrània a l’interior de Catalunya, conèixer les seves gents i els pobles que les han vist créixer, tastar-ne la gastronomia…

Cellers Domenys us convida a passejar per les àrees territorials on neixen, creixen, maduren i es produeixen els vins, caves i olis amb Denominació d’Origen de la cooperativa. Un recorregut per paratges únics i amb identitat pròpia. I com no, a descobrir els cellers, agrobotigues i demés espais de l’entitat, entre ells, el celler modernista de Rocafort de Queralt, una autèntica catedral del vi.

I és que cada territori té un caràcter únic: des de les intenses tradicions castelleres del Baix Penedès i l’Alt Camp fins a la descoberta d’una comarca paisatgísticament única i monumental, amb forts contrastos de color i diverses construccions vinícoles modernistes: La Conca de Barberà. Comarques que fins i tot (Alt Camp i La Conca de Barberà) comparteixen un recorregut turístic únic al territori català: el dels monestirs cistercencs, La Ruta del Císter.

Consulta les diferents rutes que pots fer:  

Rutes per Sant Jaume dels Domenys (Baix Penedès)

Rutes per La Bisbal del Penedès (Baix Penedès)

Rutes per Banyeres del Penedès (Baix Penedès)

Rutes per Rocafort de Queralt (La Conca de Barberà)

Rutes per Blancafort (La Conca de Barberà)

Rutes per Pira (La Conca de Barberà)

Rutes per Rodonyà (Alt Camp)