Qui som

L’esperit cooperatiu

Cellers Domenys és una cooperativa de primer grau, fruit de l’esperit cooperatiu iniciat l’any 1917 a Sant Jaume dels Domenys, i resultat final de la fusió amb altres cooperatives. Els valors de cooperació, participació, innovació i responsabilitat social han estat sempre els eixos que han motivat a la cooperativa a construir una entitat compromesa amb l’entorn. Una entitat que reuneix a més de 500 socis i que gestiona més de 2.500 hectàrees dins del seu àmbit productiu.

La missió de Cellers Domenys és dotar de valor les activitats que desenvolupa, buscant el compromís amb la qualitat de tots els productes i serveis. L’actual visió de futur en el món cooperatiu rau en consolidar-se com una entitat de referència a Catalunya, en el marc del desenvolupament sostenible i de la seguretat alimentària, oferint en tot moment suport als socis i als clients de la cooperativa. Un compromís econòmic, social i mediambiental amb el territori i les persones.

En aquest sentit, des de 2005 la cooperativa s’ha anat fusionant amb altres cooperatives del territori, a fi de formar una entitat sòlida, millor organitzada i amb una gran projecció de futur. Una actitud adreçada a unir esforços i crear sinergies entre les cooperatives catalanes del sector vitivinícola.