Obra Social: festes, cultura, formació

L’esperit que ens mou

Cellers Domenys dóna un ampli suport i un fort impuls a les iniciatives ciutadanes mitjançant la promoció i desenvolupament de diferents propostes de caràcter ben divers. La difusió d’aquestes activitats neix de l’estreta col·laboració de la cooperativa amb les diferents entitats dels diferents pobles que formen els cellers. Un vincle que fa possible l’organització de projectes en comú.

L’obra social de l’entitat dóna suport doncs a tot tipus d’actes, manifestacions culturals, festives i esportives. La formació, l’educació, el teatre, la literatura, els esports, les tradicions... la cooperativa dóna un suport integral a la comunitat local de les comarques on té major influència: el Baix Penedès, la Conca de Barberà i l’Alt Camp.

La responsabilitat social i el compromís amb l’entorn són el batec que dóna resposta i atén a les necessitats socials, culturals, educatives i esportives de tothom. Mitjançant el desenvolupament d’iniciatives per a la promoció del patrimoni social ens impliquem fermament amb el territori i amb les persones que hi conviuen.

La cooperativa posa també a disposició de socis i clients, el conjunt d’instal·lacions de l’organització: l’equipat auditori per a conferències i celebracions, així com les sales polivalents per a reunions, cursos o exposicions. Aquest aspecte és una petita mostra de l’acció social que desenvolupa Cellers Domenys entre les persones i amb el seu entorn.