1 organització, 7 ubicacions

Coordinats per oferir un bon servei

Cellers Domenys és fruit de la unió, de l’esforç per assolir objectius comuns i de cercar i trobar sinergies en el món cooperatiu. L’entitat és una organització que coordina, amb el suport de la presidència i dels consells rector i de vigilància, les seccions de l’entitat: tant pel que fa als aspectes de caràcter cooperatiu (producció, atenció als socis, gestió de clients, promoció dels productes i serveis de l’entitat), com pel que fa a la secció de crèdit.

Cellers Domenys és una cooperativa que uneix i gestiona 7 àrees productives del territori català: Sant Jaume dels Domenys, on hi ha la seu de l’entitat, Banyeres del Penedès, La Bisbal del Penedès, Rocafort de Queralt, Blancafort, Rodonyà i Pira. Tres ubicacions al Baix Penedès, tres a La Conca de Barberà i una a l’Alt Camp. Una tasca que requereix sòlides estructures organitzatives i una consolidada capacitat productiva per gestionar les collites dels més de 500 socis de l’entitat i les prop de 2.500 hectàrees de vinya i olivera que es treballen.

La distribució territorial de Cellers Domenys en 7 pobles, de la costa fins a l’interior del país, i una producció vitivinícola i oleícola de qualitat, atorguen a la cooperativa el reconeixement de 5 importants denominacions d’origen: DO Cava, DO Penedès, DO Conca de Barberà, DO Catalunya i DO Siurana.

Per desenvolupar correctament aquestes tasques, Cellers Domenys s'organitza sota el següent organigrama funcional.