Oriol Amat analitza el món cooperatiu mitjançant el cas de Cellers Domenys

 

  • La prestigiosa revista Món Empresarial publica un extens reportatge sobre Cellers Domenys del reconegut Catedràtic i Rector

"Cellers Domenys és una de les cooperatives vitivinícoles més rellevants de Catalunya", aquesta és una de les moltes frases, reflexions i anàlisi que el Catedràtic d'Economia Financera de la UPF i economista, Oriol Amat, presenta al seu extens article sobre Cellers Domenys publicat a l'última edició de la revista Món Empresarial. L'article ens mostra un ampli i detallat recorregut pel cas concret de Cellers Domenys, perfectament documentat, que serveix d'exemple de com les organitzacions cooperatives -especialment agràries- han hagut de superar nombroses dificultats al llarg de la seva història, per tal de poder adaptar-se constantment als enormes reptes que la competitiva economia de mercat ha implicat sempre, i ara més que mai al món vitivinícola. Sens dubte, a tots els socis i treballadors de Cellers Domenys ens omple d'orgull i satisfacció que un professional referent, com és Oriol Amat, ens dediqui aquestes pàgines per posar en relleu la bona feina i el gran esforç que estem fent tots junts.

Us convidem doncs que llegiu el reportatge i que el gaudiu.

Gràcies Oriol!!!

Magí Baltà - President de Cellers Domenys

 

Oriol Amat

Oriol Amat és Catedràtic d'Economia Financera de la UPF i economista; també exerceix actualment com a Rector de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i Degà del Col·legi d'Economistes de Catalunya. És un dels economistes més prestigiosos i reconeguts de Catalunya, amb una important activitat editorial que recull ja més de quaranta llibres publicats. La seva trajectòria professional ha estat molt diversa i l'ha portat per diferents col·laboracions com a membre fundador i President de l'Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció, membre del Consell Assessor per a la Reactivació i Creixement de Catalunya, Diputat al Parlament de Catalunya o conseller de la Comisión Nacional del Mercado de Valores (CNMV). La seva tesi doctoral va ser sobre les cooperatives agràries.

.

← Tornar al llistat